De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Maandthema Back to School 2020

Colin Baak
1 min leestijd
Maandthema Back to School 2020

De hele maand augustus 2020 staat op Android Planet volledig in het teken van back to school! Zo kun je allerlei handige tips verwachten over de beste apps om te ontspannen tijdens de studie of om je juist op en top te kunnen concentreren.

We zetten de beste smartphones en Chromebooks voor je op een rij, maar verwacht ook toffe achtergrondverhalen of opiniestukken. Ook maak je de hele maand augustus kans op toffe prijzen, doe jij mee?

In het onderstaande overzicht vind je alle back to school 2020-artikelen op een rijtje. Zo check je gemakkelijk wat we allemaal al geschreven hebben over dit onderwerp. In de loop van de maand zal onderstaande lijst dan ook gestaag groeien.

Heb jij back to school-ideeën?

Er staat al veel op de planning, maar als jullie nog goede ideeën hebben over onderwerpen horen we dat graag! Stuur ons dan even een mailtje op redactie@androidplanet.nl. Bereiken van onze redactie doe je ook makkelijk via Facebook of Instagram. Ook kun je onze redacteuren natuurlijk bereiken via Twitter;

→ Colin’s Twitter
→ Erwin’s Twitter
→ Michel’s Twitter
→ Rens’ Twitter
→ Wouter’s Twitter

Wil je niks missen van het nieuwe maandthema? Houd dan onze site in de gaten, meld je aan de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief en download de gratis Android-app!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu