De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Maandthema creativiteit

Maandthema creativiteit

In mei 2020 is creativiteit het maandthema op Android Planet. Je kunt immers veel meer met een smartphone dan alleen bellen en WhatsApp’en. Tijdens deze maand staan we stil bij alle manieren om je smartphone creatief te gebruiken.

Zoals je op basis van het onderwerp mag verwachten komt er een breed scala aan artikelen voorbij. We duiken bijvoorbeeld in de wereld van goede fotografie-apps en geven tips om betere kiekjes te schieten. En op welke manier kun je een oude Android-telefoon eigenlijk een tweede leven geven?

Daarnaast testen we wat de beste teken-apps zijn en onderzoeken hoe kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten met smartphones. Ook is er natuurlijk ruimte voor achtergronden en opiniestukken van onze redacteurs. Binnen dit maandthema zijn er eigenlijk geen grenzen, zolang het maar iets met creativiteit te maken heeft.

Deze artikelen hebben we geschreven over creativiteit:

Lees verder na de advertentie.

Welke onderwerpen mogen we volgens jou niet missen? Uiteraard hebben wij al een mooi lijstje aan invalshoeken bij elkaar gebrainstormd, maar we horen ook graag van jou. Waar wil jij deze maand over lezen? Welke onderwerpen mogen we echt niet missen? Je kunt ons bereiken via redactie@androidplanet.nl, via het contactformulier of Twitter. Hieronder vind je de Twitter-profielen van onze redacteurs. We horen hartstikke graag van jullie!

→ Colin’s Twitter
→ Erwin’s Twitter
→ Michel’s Twitter
→ Rens’ Twitter
→ Wouter’s Twitter

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu