De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Maandthema gezondheid

Maandthema gezondheid

In juni 2020 staat Android Planet in het teken van gezondheid. Wat zijn de beste sport-apps? Hoe helpt een smartwatch je bij gezonder leven? En hoe kun je geld besparen door slim boodschappen te doen? Ook hebben we enkele toffe prijzen weggegeven.

Deze maand staan we dus stil bij gezondheid en alle onderwerpen die daarbij komen kijken, zoals voeding en sporten. Dus of je nu wil afvallen en hierbij handige apps zoekt, beter op je eten wil letten door calorieën te tellen of een fijne fitness-tracker zoekt: deze maand helpen we je erbij.

Naast handige tips is er ook ruimte voor uitgebreide achtergrondverhalen. Waarom zijn alle smartphonefabrikanten sinds enkele jaren zo in de weer met gezondheid? Wat drijft hen? En hoe zorg je ervoor dat je privacy niet in het geding komt bij het uitkiezen van een hardloop-app? Het komt deze maand allemaal voorbij op Android Planet.

Lees alles uit ons maandthema gezondheid

Lees verder na de advertentie.

Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen? Bezoek onze site dan regelmatig, download de gratis Android Planet-app voor je Android-telefoon/tablet en schrijf je in de voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief. Je bent dan direct op de hoogte van onze nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

De redactie van Android Planet heeft al een mooi lijstje aan onderwerpen voor artikelen bij elkaar verzonnen. We horen echter ook heel graag van jou! Waar wil jij deze maand over lezen? Met welke vragen met betrekking tot gezondheid loop jij rond? We hebben de afgelopen maandthema’s al vele goede suggesties van lezers ontvangen, dus stuur je suggestie(s) gerust door!

Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar redactie@androidplanet.nl, via het contactformulier op de site of door onze redacteuren een berichtje op Twitter te sutren.

→ Colin’s Twitter
→ Erwin’s Twitter
→ Michel’s Twitter
→ Rens’ Twitter
→ Wouter’s Twitter

Heeft dit artikel je geholpen?

Maandthema gezondheid archief

Bekijk archief (40 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu