Maandthema wonen: alles over smart home en meer

Colin Baak
1 min leestijd
Maandthema wonen

De maand oktober 2020 staat op Android Planet helemaal in het teken van wonen! Daarom is dus ook onze woonmaand, waarbij smart home-apparatuur de hoofdrol zal spelen. Hoe maak je je huis of kantoor slimmer, wat voor fabrikanten bieden er van die slimme apparaten aan en wat kun je er allemaal mee?

Op 30 september is er een event van Google, waar we onder andere een slimme speaker verwachten. De techreus is zeker niet de enige bekende partij op de markt voor zulke apparatuur. Inmiddels bedien je je televisie, koelkast, thermostaat, lampen of garagedeur via een simpele telefoon-app of een ‘hub’.

Zo’n hub is makkelijk gezegd het controlecentrum van al je slimme apparaten. Deze maand kun je allerlei tips verwachten, reviews van apparatuur en meer uitleg over verschillende protocollen. Natuurlijk geven we ook weer verschillende prijzen weg!

Deze artikelen hebben we geschreven over wonen:

Heb jij een idee voor een artikel of een tip waar we zeker over moeten schrijven? Natuurlijk staan we open voor suggesties. Je kunt ons bereiken via redactie@androidplanet.nl, of het contactformulier gebruiken!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu