Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Thema Back to School

Wouter Nijsen
1 min leestijd
Thema Back to School

Als je naar school gaat of gaat studeren, dan zijn er een heleboel apparaten, apps, accessoires en diensten die van pas kunnen komen. In dit maandthema schrijven we artikelen die iedere scholier een vliegende start laat maken van zijn of haar schooljaar.

Thema Back to School

Android Planet staat in de maand augustus 2019 volledig in het thema van Back to School. Zo helpen we alle studenten die zich voorbereiden op het nieuwe schooljaar van goed van start willen staan. We staan stil bij de fijnste Chromebooks om in de klas te gebruiken, wat de beste agenda- en notities-apps zijn en wat goede, betaalbare smartphones zijn voor studenten.

Lees verder na de advertentie.

De hele maand augustus verschijnen er artikelen op Android Planet in dit thema. In het onderstaande overzicht hebben we alle verhalen voor je op een rijtje gezet. Zodat je gemakkelijk nog eens terug kunt kijken naar wat we hierover geschreven hebben. In de loop van de maand zal onderstaande lijst dan ook gestaag groeien.

google keep donkere modus

Back to School is natuurlijk een erg uitgebreid thema en daarom zijn we vooral benieuwd naar jullie suggesties. Heb je dus een specifiek onderwerp of artikel dat je graag op Android Planet zou zien, en we echt niet mogen vergeten? Stuur dan een mailtje naar redactie@bigspark.com of gebruik ons contactformulier!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu