De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Maandthema toekomst van Android

Colin Baak
2 min leestijd
Maandthema toekomst van Android

In september staat de hele maand de toekomst van Android centraal op Android Planet. Zo gaan we natuurlijk in op het aankomende Android 12, nieuwe functies, maar ook onze visie op wat we graag willen zien in die Androidversie.

Ook gaan we in op verschillende technieken van de toekomst. Zo kun je veel telefoons nu al snel opladen, maar hoe zal die techniek zich verder ontwikkelen? De eerste smartphones met een selfiecamera onder het scherm komen er ook al aan, maar gaan we dat in de toekomst bij elk toestel zien en hoe werkt dat precies?

Daarbij vragen we ons af of tablets nog een toekomst hebben, hoe de ideale smartphone eruit ziet als alles mogelijk is en in hoeverre virtual- en augmented reality invloed gaan hebben op Android en de toekomst van smartphones. Ook stellen we onszelf de vraag of kunstmatige intelligentie een (grotere) rol gaat spelen voor de toekomst van Android?

Hoe staat het met het Fuchsia-besturingssysteem en welke door Google stopgezette producten en diensten zijn er, die echt wel wat hadden kunnen betekenen voor de toekomst? Natuurlijk kun je ook allerlei toekomstbestendige tips verwachten, net zoals achtergrondverhalen, polls en opiniestukken.

Camera

In het onderstaande overzicht vind je alle toekomst van Android-artikelen netjes onder elkaar. In de loop van de maand wordt de onderstaande lijst dan ook regelmatig voorzien van updates. Zo bekijk je in een oogopslag wat we allemaal al geschreven hebben over dit onderwerp.

Heb jij artikel-ideeën of vragen?

We zijn druk bezig met de planning, maar misschien heb jij nog wel een vraag of een goed artikel-idee voor dit thema! Als dat zo is, mail ons dan even op redactie@androidplanet.nl of laat een berichtje achter via Facebook of Instagram. Ook zijn alle Android Planet-redacteuren bereikbaar via Twitter;

→ Colin’s Twitter
→ Erwin’s Twitter
→ Michel’s Twitter
→ Rens’ Twitter
→ Wouter’s Twitter

Wil je niks missen van het nieuwe maandthema? Houd dan onze site in de gaten, meld je aan de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief en download de gratis Android-app!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maandthema toekomst van Android archief

Bekijk archief (28 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu