Tip: zo like je op Facebook met het gezicht van Donald Trump

Redactie
8 maart 2016, 12:25
2 min leestijd
Tip: zo like je op Facebook met het gezicht van Donald Trump

Onlangs  maakte Facebook de nieuwe reactieknoppen beschikbaar, zodat gebruikers meer mogelijkheden  hebben om te liken en emoties aan te geven.  Een nieuwe extensie  stelt je in staat om de zogeheten Facebook Reactions zelf vorm te geven.

Lees verder na de advertentie.

Zo kun je Facebook Reactions veranderen

Op dit moment bestaan  de like-, liefde-, haha-, wauw-, verdrietig- en boosknop uit vier smileys en twee symbolen. Met  de Reaction Pack-extensie voor Chrome en Firefox kun je ze  vervangen door figuren van jouw keuze. Zo kun je kiezen voor zes Pokémon, waarbij je met Charizard een bericht liked of via Jigglypuff uitdrukt dat een bericht je boos maakt. Of misschien kies je liever voor zes verschillende gezichtsuitdrukkingen van Donald Trump?

facebook reactions veranderen

Om de extensie te gebruiken, download je via onderstaande link de add-on voor de Reaction Pack. Vervolgens  dien je naar de website van de ontwikkelaar te gaan en een keuze te maken uit het huidige aanbod door ‘Use this Pack’ te selecteren. Open Facebook of ververs de Facebook-pagina die je open heb staan en voil  . Nu kun je bij berichten pas echt een persoonlijke reactie achterlaten.

Download de Reaction Pack extensie voor Chrome
Download de Reaction Pack extensie voor Firefox

Zelf Reactions maken

Zit  er niets van jouw gading tussen de huidige Reaction Packs, dan kun je je eigen set Facebook Reactions indienen, bijvoorbeeld van je gezicht.  Houd er wel rekening mee dat de extensie voor iedereen met een Chrome- of Firefox-browser is te downloaden en zij jouw gezicht kunnen gebruiken.

Overigens is het voor andere personen niet zichtbaar dat bij jou de Reactions zijn veranderd. Wel zie jij nu bij alle berichten je  eigen figuren staan in plaats van de standaard Facebook Reacties als je Facebook bekijkt via de browser op je desktop. De extensie is vooralsnog niet zichtbaar op mobiel.

Lees het laatste nieuws over Facebook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu