Zo voeg je jouw Fortnite-accounts op Android en andere platformen samen

Erwin Vogelaar
10 februari 2019, 10:55
2 min leestijd
Zo voeg je jouw Fortnite-accounts op Android en andere platformen samen

Het is nu mogelijk om je verschillende Fortnite-accounts samen te voegen, om zo je V-Bucks en cosmetics onder andere tussen Android, pc en PlayStation 4 te verplaatsen. Zo werkt het.

Lees verder na de advertentie.

Fortnite-accounts samenvoegen

De populaire game Fortnite is inmiddels op allerlei verschillende platformen te spelen, maar het kan gebeuren dat je op deze systemen verschillende accounts gebruikt. Dat is natuurlijk niet handig. Gelukkig is het voortaan mogelijk om accounts samen te voegen.

Waarom zou je Fortnite-accounts samenvoegen?

In Fortnite verdien of koop je V-Bucks, waarmee je cosmetics aanschaft. Deze items worden verbonden aan je unieke account. Heb je meerdere accounts, dan kun je niet gebruikmaken van hetgeen dat je op je andere account hebt verdient. Daardoor heb je bijvoorbeeld een tof dansje wel op je spelcomputer, maar niet op je Android-toestel. Door je accounts samen te voegen, heb je overal hetzelfde.

fortnite accounts

Wat zijn de regels om Fortnite-accounts samen te voegen?

Je moet met een aantal dingen rekening houden voordat je een poging doet om je accounts samen te voegen. Zo mag je geen account gebruiken dat door Epic Games om een of andere reden is stopgezet. Ook moet je toegang hebben tot de e-mailadressen van beide accounts. Tevens zal één van de twee accounts die je samenvoegt worden stopgezet. Zorg er dus voor dat je vrienden waarmee je via dat account speelt op de hoogte stelt.

Hoe voeg ik Fortnite-account samen?

Om Fortnite-accounts samen te voegen ga je naar de Account Merge-pagina van de Fortnite-website. Daar log je eerst in met je primaire account waar je alle gegevens naartoe wil sturen. Vervolgens log je in met het tweede account waar je data vanaf wil verzenden. Daarna volg je de instructies op de website.

Download Fortnite bij Epic Games (gratis)

Sindskort is het ook mogelijk om Fortnite voor Android met controllers te spelen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu