De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

In 3 stappen je Galaxy S5 met Android Lollipop op stil zetten

Wouter Nijsen
2 februari 2015, 19:45
2 min leestijd
In 3 stappen je Galaxy S5 met Android Lollipop op stil zetten

Wanneer je een Samsung Galaxy S5 hebt geüpdatet naar Android Lollipop, merk je dat het niet meer mogelijk is om het toestel op stil te zetten. In deze tip leggen we uit hoe je dit alsnog kunt doen.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S5 op stil zetten met Android Lollipop

Galaxy S5 op stil

Android Lollipop is de nieuwste versie van Googles mobiele besturingssysteem en voegt vele nieuwe functies toe. Wanneer je echter op je Galaxy S5 de update installeert, is het niet meer mogelijk om het toestel op stil te zetten.

Voordat je je Galaxy S5 had  bijgewerkt naar Lollipop, was het mogelijk om met een  sneltoets te kiezen tussen ‘Melodie’, ‘Trillen’ of ‘Stil’. Na de update verdween laatstgenoemde optie en dat ervaren  veel gebruikers als erg vervelend. Zo kan het voorkomen dat je ‘s nachts bijvoorbeeld wakker schrikt van een notificatie, wat natuurlijk niet prettig is. In  Android Lollipop is het echter mogelijk om je Galaxy S5 op stil te zetten door zogenoemde onderbrekingen uit te zetten. Dit kun je doen door de stappen hieronder te doorlopen.

  1. Veeg op je Galaxy S5 van boven naar beneden om het snelle instellingen-paneel te activeren;
  2. Druk op het knopje rechtsboven om alle sneltoetsen te tonen;
  3. Tik onderaan het scherm op de sneltoets ‘Alles’.

Door op de ‘Alles’-sneltoets te tikken, kies je automatisch voor de optie ‘Geen’. Hierdoor zul je geen last meer hebben van onderbrekingen (en dus notificaties). Wil je bepalen welke notificaties je alsnog ontvangt, zoals belangrijke oproepen of berichten, dan kun je in het snelle instellingen-paneel voor ‘Prioriteit’ kiezen. Hiermee bepaal je zelf welke notificaties belangrijk zijn en alsnog toegelaten worden, terwijl je het toestel op stil hebt staan.

Meer lezen? Check onze tippagina voor nog veel meer handige  tips & tricks!

Lees meer over Android Lollipop

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu