De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Tip: zo zoom je in op Instagram-foto’s

Wouter Nijsen
1 juli 2015, 19:04
1 min leestijd
Tip: zo zoom je in op Instagram-foto’s

De Instagram-app voor Android laat gebruikers veel verschillende dingen doen, maar gek genoeg niet het inzoomen op foto’s. Android Planet laat zien hoe je dat alsnog doet.

Lees verder na de advertentie.

Instagram inzoomen: zo doe je dat

Hoewel Instagram je allerlei opties geeft om foto`s te bewerken en delen met anderen, is het gek genoeg niet mogelijk om te inzoomen op foto’s binnen de app. Waarom dat niet kan is onduidelijk, maar het lijkt een bewuste keuze te zijn van Instagram. Toch is er een manier om plaatjes uit de populaire app op je Android te vergroten. Dat kan met de app Zoom for Instagram.

Zoom for Instagram is heel makkelijk in gebruik. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, dien je de deellink van foto in Instagram te kopiëren. Hierna wordt het kiekje automatisch in Zoom for Instagram geladen. Vervolgens  kun je met de bekende pinch-to-zoom beweging inzoomen op de foto. In de video hieronder kun je de beschreven stappen nog eens rustig nakijken.

Zoom For Instagram Version 2

Het enige nadeel van Zoom for Instagram is dat er automatisch een watermerk over de gekozen foto`s wordt gelegd. Heel storend is dit  niet, maar je kunt het  weghalen door de betaalde versie van de app te installeren. Die kost 1,39 euro in Google Play.

Regelmatig delen we bij Android Planet nieuwe tips om zoveel mogelijk uit de populaire social media-app te halen. Weet je bijvoorbeeld al hoe je eigen Instagram-filters maakt? Of hoe je berichten kunt inplannen?

Zoom For Instagram

Taptigo

Gratis via Google Play
Helaas, we konden deze app niet ophalen van Google Play

Laatste nieuws over Instagram

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu