3 handige methoden om Android-apps met korting te downloaden

Wouter Nijsen
13 november 2014, 20:01
2 min leestijd
3 handige methoden om Android-apps met korting te downloaden

Android-ontwikkelaars geven regelmatig korting op hun apps. Meestal om onder de aandacht te komen of vanwege een speciale gelegenheid. Maar hoe weet je waar in Google Play korting te vinden is? Deze 3 apps bieden uitkomst!

Lees verder na de advertentie.

1. Prijsverlagingen in AppSales

AppSales is een veelgebruikte app in Google Play waarmee je gemakkelijk interessante kortingen en aanbiedingen van apps opspoort Hierbij wordt de nadruk gelegd op apps die relatief veel geld kosten, zoals fotobewerking-apps en uitgebreide games.

Er worden niet bijzonder veel aanbiedingen in AppSales verzameld, dus het kan voorkomen dat er een dag niets nieuws is te vinden, maar de apps die er wel instaan zijn vaak de moeite waard.

Download AppSales in Google Play (gratis)

2. Prijsverlagingen in AppZapp

AppZapp is van dit lijstje wellicht het volledigst. In de gratis app kun je niet alleen prijsverlagingen en interessante kortingen vinden, maar heb je ook overzicht van de nieuwste  apps en recent verschenen  updates. Het kopje ‘Offers’, waar de kortingen te vinden zijn, is erg interessant.

Per uur worden de laatste apps met korting toegevoegd en wat hierbij opvalt is dat de verscheidenheid in apps een stuk hoger ligt dan bij AppSales en AppBrain. Dit komt voornamelijk doordat er veel verschillende categorieën worden opgezocht. Hierdoor lopen de uitgelichte applicaties uit van  woordenboek-apps tot leuke mobiele games.

Download AppZapp in Google Play (gratis)

3. Prijsverlagingen in AppBrain

AppBrain is een website met bijbehorende app, waarmee je de inhoud van Google Play in de gaten kunt houden. Welke apps zijn er nieuw? Welke apps hebben een update gekregen? En natuurlijk ook: welke apps zijn recent afgeprijsd? AppBrain heeft het antwoord. Als je de Android-app installeert, zie je rechtsboven een knop ‘Filter’. Tik  je hierop, dan heb je de mogelijkheid om ‘Price reduced’ te kiezen.

Helaas kan AppBrain geen lijstje tonen van uitsluitend  apps die gratis zijn geworden, maar het is vrij makkelijk om door het lijstje te bladeren. Je ziet dan meteen welke afgeprijsd of tijdelijk gratis zijn. Met AppBrain kun je overigens  nog veel meer doen, zoals het bijhouden van een lijst van geïnstalleerde apps en de hoeveelheid opslagruimte die zij innemen. Tot slot zie je welke apps je vrienden hebben geïnstalleerd en kun je vanuit de browser kiezen  dat jij de betreffende app ook wilt hebben.

Download AppBrain in Google Play (gratis)

Op zoek naar meer? Check ons overzicht met de populairste Android tips!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu