Tip: Lijstjes delen en samen beheren in Google Keep
Redactie

Google Keep biedt de mogelijkheid om verschillende mensen aan hetzelfde lijstje te laten werken. Ideaal voor het todo-lijstje voor de vakantie, de boodschappen of ideeën voor weekendjes weg.

Er zijn heel veel notitie-apps, maar toch gebruikt ondergetekende Google Keep. Het is simpel, biedt alle opties die ik graag wil en integreert naadloos met alle andere Google-diensten die dagelijks worden gebruikt. Eén van de handigheidjes van Googles notitiedienst is de mogelijkheid om een lijstje met anderen te delen Zo kan je partner bijvoorbeeld ook het gezamenlijke boodschappenlijstje inzien en bewerken.

Lijstjes delen in Google Keep: zo doe je dat

lijstje-googlekeepEen lijstje in Google Keep delen kan via het web of de Android-app, maar werkt bij beide manieren grotendeels hetzelfde. Maak een lijstje aan, geef ‘m een titel en druk vervolgens op het persoon-icoontje met een plusje erbij. Je krijgt dan een scherm te zien waar je een e-mailadres kunt invoeren om het lijstje met diegene te delen.

De persoon in kwestie wordt hiervan op de hoogte gesteld en het lijstje verschijnt vervolgens ook bij de ontvanger in zijn of haar Google Keep. Veranderingen die beiden maken, worden direct doorgevoerd.

Laatste nieuws over Google Keep

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.