Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Zo beheer je meerdere Instagram-accounts met Latergramme

Redactie
26 juni 2015, 19:02
1 min leestijd
Zo beheer je meerdere Instagram-accounts met Latergramme

De officiële Instagram-app laat maar één account per smartphone of tablet toe. Er zijn echter mogelijkheden om meerdere Instagram-accounts in één app te beheren. Android Planet laat zien hoe.

Lees verder na de advertentie.

Het is voor sommigen heel handig om meerdere Instagram-accounts te beheren. Stel: je hebt een persoonlijke Instagram-pagina en één voor een project, zoals jouw eigen bedrijf of een specifieke collectie foto’s, zoals deze van de Snackspert. Bij de officiële Instagram-app wissel je constant tussen accounts en moet je vaak in- en weer uitloggen om een foto of video te delen.

Meerdere Instagram-accounts

Als je meerdere Instagram-accounts met één Android-app wilt beheren, raden wij Latergramme aan. Via de app kun je meerdere  Instagram-accounts toevoegen die je met Latergramme kunt beheren. Het wisselen tussen de verschillende profielen gaat middels de menubalk, die vanaf de linkerkant naar binnen wordt geschoven.

De app maakt het daarnaast mogelijk om Instagram-posts met een foto in te plannen vanaf je computer of via je smartphone.  Velen passen hun foto`s eerst via Instagram aan, en plannen ze vervolgens in via de Latergramme-app. Zo kun je toch nog gebruikmaken van de filters van Instagram.

Latergramme is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0.3 en hoger.

Laatste nieuws over Instagram

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu