Sla intro’s over tijdens het kijken van Netflix via een Chromecast

Erwin Vogelaar
19 mei 2018, 10:41
2 min leestijd
Sla intro’s over tijdens het kijken van Netflix via een Chromecast

Het is eindelijk mogelijk om met Netflix intro’s over te slaan bij het streamen via een Chromecast. Wat ga jij met die extra tijd doen? Wij starten alvast de volgende aflevering.

Lees verder na de advertentie.

Netflix intro overslaan met Chromecast

Netflix heeft goed door dat je niet elke keer zin hebt in het kijken naar de intro van een serie. Zeker als je lekker aan het bingen bent duren die introstukjes net wat te lang.

Kijk je Netflix via een browser of op je smartphone, dan staat er al een duidelijke knop om de intro over te slaan en direct door te gaan met de aflevering. Kijk je via een Chromecast, dan zat er voorheen niets anders op dan dat hele stukje te kijken of de skipknop te gebruiken met kans dat je te ver doorschiet.

netflix intro's overslaan

Dat is nu niet meer nodig. Stream je namelijk Netflix naar je Chromecast via je Android-toestel, dan is het mogelijk om intro’s over te slaan. Onder de pauzeerknop staat dan ‘Intro overslaan’ waar je op tikt om direct verder te gaan met je serie. De functie wordt nu uitgerold, dus het kan eventjes duren totdat het ook bij jou werkt.

Lees ook: De 6 beste tips om alles uit je Chromecast te halen

Op dit moment is het nog niet mogelijk om intro’s over te slaan als je via Google Home je serie kijkt. De optie “Hey Google, skip intro” is een volgende logische functie. Download de nieuwste versie van Netflix via onderstaande link in de Play Store.

Download Netflix in Google Play (gratis)

Netflix-tips

Wist je dat we elke maand in het aanbod van Netflix duiken om de beste nieuwe films en series eruit te plukken? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om deze tips in je inbox te ontvangen en check ook onze vorige edities:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu