In 3 stappen je route delen in navigatie-app HERE
Wouter Nijsen

Sinds kort is het mogelijk om in de navigatie-app HERE routes te delen met anderen. Dat kan enorm handig zijn, en in deze tip laten we zien hoe het werkt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HERE routes delen: zo doe je dat

HERE is na Google Maps misschien wel de beste navigatie-app voor Android. De app is fijn in gebruik, heeft een fraaie interface en is helemaal gratis. De grootste troef van HERE is echter de mogelijkheid om de app helemaal offline te gebruiken. De app laat je kaarten voor ruim 100 landen opslaan, waardoor HERE ook probleemloos in het buitenland te gebruiken is.

HERE routesDe Android-app  is nu van een handige functie voorzien. Het is namelijk mogelijk om routes met anderen te delen. Zo geef je een vriend of vriendin snel een  routebeschrijving, maar je kan de functie ook gebruiken om een logboek voor jezelf bij te houden. Hieronder leggen we uit welke stappen je moet doorlopen om een route te delen.

  1. Open HERE op je Android en vul in de zoekbalk bovenin een bestemming in;
  2. Wanneer je op de donkerblauwe balk onderin tikt, zie je de `Delen`-knop verschijnen;
  3. Kies voor `Deel uw afgelegde route` om het proces te voltooien.

En dat was het! In hetzelfde menu kun je er overigens ook voor kiezen om een plaats met iemand te delen. Dat doe je door op `Delen met…` te tikken en vervolgens voor bijvoorbeeld  Gmail of WhatsApp te kiezen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.