De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Tip: zo krijg je 100GB cloudopslag bij OneDrive

Gijs Ettes
20 februari 2015, 10:27
1 min leestijd
Tip: zo krijg je 100GB cloudopslag bij OneDrive

Microsoft doet er alles aan om meer gebruikers naar zijn clouddienst te lokken. Het bedrijf geeft nu 100GB cloudopslag aan iedereen die van Dropbox overstapt op OneDrive.

Lees verder na de advertentie.

OneDrive cloudopslag uitbreiden

onedrive cloudopslag

Om de 100GB OneDrive cloudopslag te krijgen, ga je naar deze site. Vervolgens log je in met je Microsoft-, Outlook of Hotmail-account en machtig je OneDrive om onder meer extra opslag toe te voegen. Om de laatste stap te voltooien moet je bewijzen dat je een Dropbox-account hebt. Dit doe je door met een druk op de knop een OneDrive Getting Started-document toe te voegen aan je Dropbox-account. Het hele proces duurt maar een minuutje en na afloop kun je een jaar lang gebruikmaken van 100GB extra cloudopslag.

Standaard biedt OneDrive elke gebruiker 15GB cloudopslag. Dit kun je gebruiken voor het (automatisch) bewaren van foto’s, video’s en andere bestanden. Ook is het mogelijk om documenten te openen, bewerken en delen. OneDrive werkt daarvoor samen met Office Mobile, de office-app van Microsoft. De OneDrive-app voor Android bevat alle basisfuncties en is te beveiligen met een wachtwoord. Je vindt de app in Google Play, maar gisteren is ook een nieuwe bètaversie verschenen met het Material Design van Android Lollipop.

Download de bètaversie van OneDrive (apk)

Download OneDrive in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu