De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo vind je jouw 9 populairste Instagram-foto’s van 2018

Erwin Vogelaar
15 december 2018, 14:27
2 min leestijd
Zo vind je jouw 9 populairste Instagram-foto’s van 2018

Hoeveel berichten heb jij dit jaar op Instagram geplaatst? Android Planet legt uit hoe je een collage maakt met je top 9 Instagram-foto’s.

Lees verder na de advertentie.

Een top 9 Instagram-collage maken

Aan het eind van het jaar is het leuk om terug te kijken welke van jouw berichten op Instagram het meest populair waren. Maar hoe werkt dat in 2018? We leggen het je stap voor stap uit.

Er zijn verschillende manieren om je top 9 Instagram-foto’s in een collage te krijgen, via allerlei websites en apps. Het probleem is echter dat de ene dienst nog vager is dan de andere. Het is natuurlijk niet slim om zomaar in te loggen met je Instagram-account als je niet weet of je de dienst kunt vertrouwen. Met onderstaande manier hoef je niet in te loggen.

top 9 instagram

Top Nine

  1. Download de app ‘Top Nine for Instagram – Best of 2018’ in de Play Store via deze link;
  2. Vul je Instagram-gebruikersnaam in.
  3. Vul je e-mailadres in. Let wel op dat dit e-mailadres ook gebruikt wordt om je meer e-mails te sturen.
  4. Tik op ‘Save to photos’ en geef toegang tot je foto’s om je collage op te slaan. Bij ons gaf deze knop een foutmelding. Is dat bij jou ook het geval, gebruik dan de downloadoptie die je via e-mail krijgt toegestuurd.

De gemaakte afbeelding upload je via Instagram om zo aan al je vrienden te laten zien wat je negen meest populaire foto’s van het jaar zijn.

App en gegevens verwijderen

Vergeet niet om de app weer te verwijderen na het maken van je collage en een aanvraag te doen om je data te verwijderen. Dat kan door naar topnine.co/forget-me te gaan, op Start te klikken en je e-mailadres in te vullen. Zo weet je zeker dat de makers van de app niets vreemds doen met je informatie.

Valt het je op dat de profielen op Instagram er plots anders uit zien? Dat komt doordat er nieuwe ontwerpen worden getest in de app. Lees alles over deze nieuwe Instagram-profielen.

Lees het laatste nieuws over Instagram

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu