Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Tip: zo ontvang je van iedereen directe berichten bij Twitter

Redactie
21 april 2015, 12:02
1 min leestijd
Tip: zo ontvang je van iedereen directe berichten bij Twitter

Twitter heeft het voor alle gebruikers mogelijk gemaakt om  van iedereen directe berichten, ofwel direct messages (DM’s), te ontvangen. Hierdoor hoef je niet meer per se andere gebruikers te volgen om een privégesprek te starten.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe functie is beschikbaar via de instellingen van Twitter. Directe berichten gebruiken Twitter-leden om in een privéomgeving met elkaar te praten. Normaliter moesten beide gebruikers elkaar volgen om een privégesprek te starten, maar dit is door de nieuwe Twitter DM-functie niet meer noodzakelijk. Android Planet laat zien hoe de nieuwe DM-functie werkt en hoe je deze inschakelt.

In 2 stappen de  Twitter DM-functie inschakelen

  1. twitter-dmGa naar de veiligheidsinstellingen van de website van Twitter.
  2. Schakel de functie ‘Receive Direct Messages from anyone‘ in. Hierna wordt het voor anderen mogelijk om jou DM’s te sturen zonder dat je degene ook terug moet volgen.

Als de optie is ingeschakeld,  is het mogelijk om van iedereen directe berichten te ontvangen. Als iemand deze functie heeft ingeschakeld die jou niet terug volgt, kun je diegene ook directe berichten versturen. Twitter voegt daarnaast een nieuwe knop aan profielen toe waarmee het gemakkelijker wordt om een privébericht te versturen.

Laatste nieuws over Twitter

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu