De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

In 3 stappen Hoogtepunten inschakelen in de Twitter-app

Wouter Nijsen
5 mei 2015, 17:22
1 min leestijd
In 3 stappen Hoogtepunten inschakelen in de Twitter-app

Twitter introduceerde onlangs de nieuwe `Hoogtepunten`-functie in haar  Android-app. Android Planet laat in deze tip zien hoe je de optie  inschakelt en gebruikt.

Lees verder na de advertentie.

Zo gebruik je de Twitter hoogtepunten in de Android-app

Twitter hoogtepunten

Recentelijk werd er een update van de officiële Twitter-app voor Android uitgebracht. Een nieuwe functie  is het zogenoemde ‘Hoogtepunten’, waarmee je met een druk op een knop de belangrijkste tweets van de dag  te zien krijgt. Een handige functie, omdat je hierdoor niet meer je gehele tijdlijn hoeft door te spitten  om de belangrijkste meldingen  te lezen.

Hoogtepunten werkt met notificaties en mede daarom is de nieuwe optie niet meteen in de Twitter-app te vinden. De functie dient handmatig ingeschakeld te worden, en dat doe je door onderstaande drie  stappen te doorlopen.

  1. Zorg allereerst dat je de nieuwste versie van Twitter hebt geïnstalleerd, of dat je huidige versie is bijgewerkt in Google Play;
  2. Open de Twitter-app en druk op het knopje rechts bovenin. Druk vervolgens op ‘Instellingen’ en kies hierna een Twitter-account uit;
  3. Kies vervolgens voor ‘Mobielemeldingen’ en veeg naar beneden om alle opties te bekijken. Schakel tot slot Hoogtepunten in.

Dat was het! Na het inschakelen van de functie ontvang je twee keer per dag een notificatie met daarin een korte samenvatting van wat er die dag op Twitter is gebeurd. Overigens is Hoogtepunten ook altijd  toegankelijk met een speciaal knopje, dat rechtsboven in  de applicatie  verschijnt.

Lees het laatste nieuws over Twitter

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu