Tip: je wekker synchroniseren over al je Android-apparaten
Wouter Nijsen

Wil je een alarm instellen en zorgen dat ‘ie over al je Android-apparaten wordt gesynchroniseerd, dan kan het even zoeken zijn hoe je dit doet. Android Planet legt uit hoe je gemakkelijk één alarm op meerdere Android-toestellen instelt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wekker synchroniseren op Android: zo doe je dat

Vrijwel iedereen gebruikt een  smartphone als wekker. Maak je echter gebruik van meerdere Android-apparaten, zoals een smartphone, tablet en smartwatch, dan kan het handig  zijn om een alarm gelijk op al je apparaten in te stellen. Dat is handig wanneer veel van apparaat switcht of `s avonds vergeet je smartphone naast je neer te leggen.

wekker synchroniserenVerreweg de beste app om een wekker voor al je apparaten in te stellen en synchroniseren, is Timely. Timely is gemakkelijk in gebruik, werkt met  vrijwel elk Android-apparaat en  biedt standaard cloudsynchronisatie. Dat betekent ook dat wanneer een wekker afgaat, je `m met één druk op de knop weer uitzet. Hoe het precies werken, leggen we in de stappen hieronder uit.

  1. Download en installeer Timely uit Google Play op je smartphone en andere Android-apparaten;
  2. Open de app op je Android en stel een wekker in. Hierbij kun je gewoon gebruikmaken van alle functies binnen  Timely. Wanneer je hierna op het alarm tikt, zie je onderin een kopje `Cloud`. Druk rechts op het knopje (drie puntjes) om al je apparaten te beheren. Deze worden overigens automatisch toegevoegd wanneer je de app installeert. Wanneer je klaar bent, zal de wekker op al je apparaten gelijktijdig afgaan.

Meer lezen? Check onze uitgebreide tippagina met meer handige tips & tricks!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.