De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Video: de tofste Android 12-vernieuwingen op een rij

Wouter Nijsen
21 mei 2021, 13:27
2 min leestijd
YouTube video player

Het is weer tijd voor een nieuwe Android-versie: Android 12! De update zit vol met grote vernieuwingen en in deze video nemen we de belangrijkste met je door.

Lees verder na de advertentie.

Dit is onze Android 12-video

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar tijdens de Google I/O 2021-presentatie was het eindelijk zover. Google liet Android 12 voor het eerst zien en vertelde wat de belangrijkste verbeteringen zijn. En die verbeteringen zijn de moeite waard, want Android krijgt bijvoorbeeld een compleet nieuw design. Hierdoor wordt het mobiele besturingssysteem persoonlijker en kleurrijker.

Android 12: dit zijn de beste nieuwe functies

Ook achter de schermen is er behoorlijk veel veranderd. Android 12 focust zich bijvoorbeeld nog meer op privacy en introduceert hiervoor het Privacy Dashboard. Ook kun je de Google Assistent sneller oproepen en is Android 12 extra handig als je een Android TV-apparaat of Chromebook hebt. Check gauw onze video hierboven, want daarin nemen we je in ongeveer vier minuten mee langs de belangrijkste nieuwe features.

Wil je meer weten? En hoe zit het met jouw Android 12-update? Neem dan een kijkje op de Android 12-versiepagina. Daarnaast nemen we het nieuwe Material You-design onder de loep en kijken we naar alle privacyverbeteringen van Android 12. En als je een Google Pixel-telefoon hebt, kun je nu de Android 12-bèta installeren om alvast de nieuwe functies te testen.

Volg Android Planet op YouTube

Op ons YouTube-kanaal plaatsen we elke week een video, waarbij het gaat om uiteenlopende onderwerpen. Natuurlijk gaan we veel aan de slag met videoreviews van smartphones in allerlei prijsklassen. Zo hebben we de Samsung Galaxy A52 en OnePlus 9 Pro getest. Ook andere apparatuur komt regelmatig voorbij, zoals de nieuwe Google Nest Hub.

Natuurlijk delen we ook regelmatig allerlei tips om bijvoorbeeld meer uit apps of je toestel te halen. Weet je bijvoorbeeld al hoe je snel bestanden deelt met Dichtbij Delen of hoe je favoriete standaard-apps instelt? Abonneer je dus even op ons YouTube-kanaal, want zo ben je altijd op de hoogte van onze nieuwe video’s. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu