AndroidPlanet gaat even snel door Android 4.4 Kitkat en toont de nieuwe features in vogelvlucht. Op welke fronten is deze Android-versie verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers? Check het in de Android 4.4 preview!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Samenvatting Android 4.4

Na Android 4.3 Jelly Bean komt Android 4.4 KitKat. Android 4.4 (KitKat) is qua design geen grote vernieuwing van het besturingssysteem, maar de voornaamste en belangrijke veranderingen bevinden zich onder de motorkap. Naast een aantal vernieuwde interface-elementen gaat Android 4.4 namelijk efficiënter om met het werkgeheugen en de accu. Ook fijn is de `immersive`-modus die afleidende zaken verbergt en de mogelijkheid om sneller bestanden, contacten, multimedia en andere zaken terug te vinden dankzij de diepere integratie van Google-services en Google Now.

Het laatste nieuws over Android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.