De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Video van de week: handige tips voor Android Auto

Colin Baak
6 augustus 2021, 12:59
2 min leestijd
YouTube video player

Android Auto wordt door miljoenen mensen gebruikt om veilig te navigeren in de auto en zit bomvol handigheidjes. In de video van deze week zetten we de beste tips voor Android Auto voor je op een rij!

Lees verder na de advertentie.

Android Auto tips: video van de week

Gebruik jij dagelijks Android Auto, alleen af en toe of ben je gewoon benieuwd wat je er allemaal mee kunt doen? De slimme software voor in de auto kent allerlei mogelijkheden en in onze nieuwste video geven we je allerlei handig tips. Zo laten we zien hoe je het thuisscherm instelt met de apps die jij vaak gebruikt en hoe je notificaties uitschakelt.

Natuurlijk gaan we ook verder in op de Google Assistent en hoe je de slimme butler veilig gebruikt in de auto. Ook is het alvast handig om muziek te downloaden in Spotify of natuurlijk alvast kaarten te downloaden in Google Maps. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over je mobiele databundel als je navigeert.

Android Auto: de beste tips voor de slimme auto-software

Meer over Android Auto

Begin dit jaar zijn we de auto weer ingestapt en hebben toen ook een review van Android Auto gepubliceerd. Heb je problemen met de software, check dan onze oplossingen als Android Auto niet werkt. Ben je zo’n fan van de dienst dat je altijd als eerste de nieuwe functies wil testen en ontdekken? Schrijf je dan in voor de Android Auto bèta.

Android Auto

Google LLC

Gratis via Google Play

Android Planet op YouTube: elke week een video

Wist je dat we elke week een video publiceren op het YouTube-kanaal van Android Planet? Zo houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en geven we allerlei handige tips. Ook vind je daar natuurlijk regelmatig videoreviews van allerlei smartphones en andere producten.

Heb jij een idee voor een onderwerp? Laat het even weten in de reacties onder dit artikel, of mail ons op redactie@androidplanet.nl. Vergeet onze video’s natuurlijk ook niet te liken, check de video-sectie op onze website of bekijk de meest recente video’s via onderstaande links.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu