Google heeft een speciaal jaaroverzicht van 2014 uitgebracht in Android-stijl, waarbij de animaties zijn gebaseerd op de vrolijke Androidify-poppetjes.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Google bracht al eerder zijn spetterende YouTube Rewind-video uit, waarbij er wordt teruggekeken op alle hits van YouTube van 2014. Denk bijvoorbeeld aan de hond die als spin is verkleed, de Turn Down For What-muziekvideo en alle populaire vloggers van dit jaar. Oh, en natuurlijk de ‘First Kiss’-video, waarbij mensen elkaar voor het eerst zien en direct moeten zoenen.

Android jaaroverzicht 2014

Het Android jaaroverzicht 2014 is een speciale versie van een jaaroverzicht, waarbij grote gebeurtenissen van dit jaar worden vertolkt door Androidify-poppetjes. Denk bijvoorbeeld aan de hit Flappy Bird, het optreden van Conchita Wurst tijdens het Eurovisie Songfestival en de Ice Bucket Challenge, waarbij mensen een emmer met ijswater over zichzelf heen gooien om aandacht te vragen voor de neurologische ziekte ALS.

De Androidify-poppetjes kun je ook zelf maken met de Androidify Android-app, die je hieronder kunt downloaden.

Download Androidify in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.