Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Video: dit zijn de 8 tofste nieuwe features van Android M

Redactie
2 juni 2015, 21:32
1 min leestijd

Android Planet heeft Android M al een tijdje op zijn Nexus 6 draaien en kiest zijn acht favoriete features van de aankomende Android-versie, waarvan de release gepland staat voor het derde kwartaal van dit jaar.

Lees verder na de advertentie.

In de video, die zo’n drie minuten duurt, lichten we de acht tofste features uit die op dit moment  in de Developer Preview van Android M aanwezig zijn. De nieuwe Android-versie werd eind mei door Google tijdens zijn I/O-conferentie onthuld.

Android M video preview: de 8 tofste features

android-m-fotos

De eerste feature die in de video we bespreken, is het opgefriste uiterlijk. Er is een nieuw lettertype beschikbaar en de app-drawer scrollt voortaan verticaal, waarbij apps op basis van de eerste letter worden gesorteerd. Aan de bovenkant vind je recent gebruikte apps en via het zoekformulier kun je naar een specifieke app zoeken; handig als je er veel hebt geïnstalleerd.

Ook is het voortaan mogelijk om het snelle-instellingenpaneel aan te passen. Je kunt nog geen extra knoppen toevoegen, maar je kunt ze wel verwijderen of de indeling veranderen. Bij mij staat de optie Niet Storen voortaan rechts in plaats van links, omdat ik deze functie vaak gebruik en ‘ie zo dichter bij mijn duim zit.

Laatste nieuws over Android M

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu