Net als voorgaande Android-versies is er ook in Marshmallow, dat sinds gisteravond beschikbaar is voor Nexus-toestellen, een geinige easter egg verstopt. Gebruikers van Android Lollipop zal het grapje bekend voorkomen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Android Marshmallow easter egg

De Android Marshmallow easter egg is namelijk exact hetzelfde als die in Android 5.0: een aangepaste versie van Flappy Bird waarbij je het robotje tussen opstakels moet zien te manoeuvreren door goed getimed op het beeld te tikken. De groene buizen van het origineel hebben daarbij plaatsgemaakt voor marshmallows op zuurstokken.

android marshmallow easter egg

De minigame kun je starten door naar ‘Instellingen > Over de Telefoon’ te gaan en drie of vier keer snel op de Android-versie te tikken. Als je vervolgens een aantal keer op het Android-logo drukt, start het spel. Net als bij Flappy Bird kun je eindeloos spelen voor de hoogste score.

Deze toestellen krijgen de update naar Android 6.0 Marshmallow.

Het laatste nieuws over Android Marshmallow

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.