Google maakte deze week Android 7.0 (Nougat) beschikbaar voor Nexus-toestellen en ze zijn al flink met de update aan de slag gegaan. In deze Android Nougat videoreview bespreken we de vijf belangrijkste veranderingen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Android Nougat videoreview

Net als Android 6.0 (Marshmallow) lijkt Nougat op het eerste gezicht niet veel van zijn voorganger te verschillen. Toch zijn er een aantal belangrijke verbeteringen aanwezig, zoals de splitscreenmodus en de flink verbeterde notificaties. Ook heeft Google veel aanpassingen gedaan om Android te verbeteren en toekomstbestendig te maken, door bijvoorbeeld virtual reality-platform Daydream te implementeren.

android nougat review kl

In bovenstaande video bespreken we de vijf belangrijkste features, zodat je in ongeveer twee en twee en een halve minuut het belangrijkste weet over Android Nougat. Wil je weten wanneer jouw smartphone wordt bijgewerkt, dan check ons Android 7.0 update-overzicht.

Conclusie Android 7.0 Nougat review

Met Android 7.0 Nougat is het mobiele besturingssysteem van Google weer klaar voor de toekomst. Veelgevraagde features uit het verleden, zoals een splitscreenmodus, zijn eindelijk toegevoegd terwijl veelbelovende technologieën als virtual reality nu ook ondersteund worden. Sommige verbeteringen en functies hebben aardig lang op zich laten wachten, maar het moet gezegd worden dat Googles implementatie ervan uiteindelijk wel nagenoeg perfect is. Dat maakt het wachten de moeite waard.

Google heeft met Nougat de focus gelegd op productiviteit, waardoor veelvoorkomende taken nog sneller en makkelijker gaan. Met de verfijnde notificaties, snellere installaties en verbeterde prestaties is Nougat meer een evolutie dan een revolutie, maar daar kunnen we absoluut mee leven.

Lees ons uitgebreide oordeel in de geschreven Android Nougat review!

Lees het laatste nieuws over Android 7.0

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.