De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Videopreview: dit zijn de 6 beste functies van Android 10 (Android Q)

Wouter Nijsen
24 mei 2019, 15:34
1 min leestijd

Android 10.0 (Q) komt later dit jaar uit en op de redactie van Android Planet hebben we de bèta al een tijdje draaien. Om je een voorproefje te geven van wat je straks kunt verwachten, bespreken we in deze video de belangrijkste functies met je.

Videopreview: aan de slag met Android Q

Elk jaar wordt een nieuwe Android-versie uitgebracht en over een maanden komt Android Q, alweer de tiende versie van het mobiele besturingssysteem. Q is een behoorlijk grote update met belangrijke vernieuwingen, zoals een donkere modus, meer Privacy-opties en Live Caption. Wouter heeft de testversie van Android Q al een tijdje op zijn Google Pixel 3 XL draaien en bespreekt in de video hieronder de beste features met je.

Vergeet je niet te abonneren op het YouTube-kanaal van Android Planet, zodat je onze video’s als eerste kunt checken. Later dit jaar komen we natuurlijk met een uitgebreide videoreview van Android Q, dus houd ons in de gaten.

Meer weten? Op onze Android 10.0 (Q)-versiepagina lees je alles over de functies en verbeteringen. De testversie van Q is beschikbaar op Pixel-toestellen, zoals de Pixel 2 (XL) en Pixel 3 (XL), maar ook voor een groepje smartphones van andere fabrikanten. Wil jij aan de slag met de update? Check dan onze tip over het installeren van de Android Q-bèta.

Volg het laatste nieuws over Android Q

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu