Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Videotip: zo herstel je de fabrieksinstellingen van je Android-smartphone

Wouter Nijsen
21 augustus 2020, 12:24
1 min leestijd

Heb jij je Android-telefoon verkocht, of wil je gewoon met een schone lei beginnen? In deze videotip laten we zien hoe je je smartphone terug naar de fabrieksinstellingen zet.

Video: je Android-smartphone resetten

Ga jij je Android-telefoon verkopen of heeft ‘ie last van problemen? Dan is het slim om je smartphone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, zodat je weer ‘als nieuw’ begint. Uiteraard is het dan wel goed om een back-up van je Android-toestel te maken, zodat je geen belangrijke data kwijtraakt.

Je Android-smartphone resetten: zo doe je dat

In de video hierboven laten we zien hoe je stap voor stap een Android-smartphone reset. Het werkt op bijna iedere telefoon hetzelfde, maar het kan per toestel verschillen waar je de instelling precies vindt. Wil je alles nog eens rustig nalezen, check dan de geschreven tip over het resetten van je Android-smartphone.

Volg Android Planet op YouTube

Iedere week plaatst Android Planet een nieuwe video op YouTube. De ene keer bespreken we nieuwe smartphones, zoals onlangs in de OnePlus Nord review. Ook duiken we soms de diepte in en staan we bijvoorbeeld stil bij Android-updates, draadloos opladen en de komst van het Nederlandse 5G-netwerk.

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet onze video’s ook niet een duimpje omhoog te geven; daarmee help je ons namelijk enorm. Dank voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu