Ontwikkelaar maakt augmented reality-game voor Android Wear

Een ontwikkelaar heeft een demo gemaakt om aan te tonen dat je Android Wear ook kunt gebruiken voor het spelen van augmented reality-games.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Android Wear augmented reality-game

Het spelletje Tilt – Augmented Reality, dat gratis is te downloaden in Google Play, laat gebruikers hun Android Wear-smartwatch kantelen om een balletje op een platform te sturen en alle doosjes op het speelveld op te pikken. Het platform wordt als het ware geprojecteerd op de smartwatch en is alleen zichtbaar in de app op de smartphone. Onderstaande video toont hoe dat eruitziet.

Tilt heeft niet gek veel om het lijf, maar toont maar weer eens aan hoe veelzijdig Android Wear is. De game is vrij van reclames en in-app aankopen en meer levels en functies staan op de planning. Voor installatie is 30MB en Android 4.4+ benodigd.

Download Tilt – Augmented Reality in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.