De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video: Automatisch antwoord instellen? Zo doe je dat

Wouter Nijsen
13 augustus 2021, 13:01
2 min leestijd
YouTube video player

Ga je een paar weken op vakantie of een lang weekend weg? Dan is het wel zo slim (en fijn) om een out-of-office in te stellen. In deze video vertellen we je hoe zo’n automatisch antwoord werkt.

Lees verder na de advertentie.

Video van de week: automatisch antwoord instellen

Je hebt er vast wel eens eentje ontvangen: een automatisch antwoord van iemand nadat je een mailtje stuurde. Handig, want hierdoor weet je dat hij of zij niet aanwezig is en met wie je eventueel wel contact kan opnemen. Maar hoe stel je zelf zo’n out-of-office in als je een paar dagen (of weken) niet bereikbaar bent?

Automatisch antwoord instellen: zo gebruik je een out-of-office

In de video hierboven laten we zien hoe je een automatisch antwoord instelt in Gmail. Dit kan op je Android-telefoon met de Gmail-app, maar je kan natuurlijk ook je laptop erbij pakken. Het is snel en simpel geregeld en neemt maar een paar minuten van je tijd in beslag. Check dus gauw de video!

Rustig nalezen? Check dan de tip over het instellen van een automatisch antwoord

Volg Android Planet op YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan even op het YouTube-kanaal van Android Planet, want daar verschijnt elke week een nieuwe. We maken niet alleen tipvideo’s zoals die hierboven, maar reviewen ook regelmatig smartphones of andere apparaten. Denk bijvoorbeeld aan de gloednieuwe OnePlus Nord 2 en Nord CE, die we onlangs hebben getest.

Daarnaast maken we regelmatig video’s over andere grote onderwerpen zoals de beste smartphones van de zomer 2021Android-virussen of sms-spam. Vergeet onze video’s natuurlijk ook niet te liken en heb jij een idee voor een onderwerp? Mail ons dan even via redactie@androidplanet.nl of laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu