De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Video van de week: bellen via wifi doe je zo

Wouter Nijsen
5 maart 2021, 13:03
1 min leestijd

Heb je niet overal in huis goed bereik met je Android-smartphone? Probeer dan eens via wifi te bellen. In de video van de week zie je hoe je dit doet.

Lees verder na de advertentie.

Video van de week: wifi-bellen

De naam zegt het al een beetje: steeds meer Android-smartphones kunnen via wifi bellen. Gebruik je deze feature, dan ben je niet meer afhankelijk van het signaal van je provider, maar gebruik je gewoon je eigen internetverbinding. Dit is vooral handig als je niet overal in huis goed bereik hebt, maar er zijn nog meer voordelen. De audiokwaliteit van het gesprek gaat bijvoorbeeld omhoog, waardoor je elkaar beter kan verstaan.

Bellen via wifi met je Android-smartphone: zo doe je dat

Bellen via wifi met je Android-toestel is heel makkelijk. Via de instellingen kun je de optie simpel en snel inschakelen, waarna je via wifi kan bellen. Let wel op, want niet alle Nederlandse providers ondersteunen de feature. Heb je een abonnement bij een kleinere budgetprovider, dan kan het zijn dat bellen via wifi niet voor jou mogelijk is.

Volg ons op YouTube

We plaatsen wekelijks een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. De ene keer geven we aan waarom je een telefoon wel of niet moet kopen in een review, maar ook delen we regelmatig tips om meer uit je Android-apparaten te halen. Ook staan we zo nu en dan stil bij grotere thema’s, zoals onlangs met Android Auto en Android Automotive.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe filmpjes. Vergeet ook geen duimpje omhoog te geven, want daarmee help je ons enorm. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu