Het afgelopen jaar zijn er weer talloze nieuwe  Android-telefoons verschenen. Maar welke zijn nu je zuurverdiende euro`s waard? In deze video zetten we de 8 beste Android-smartphones van 2015 op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dit zijn de beste Android-smartphones van 2015

Ook het afgelopen jaar brachten populaire merken als Samsung, LG en Huawei weer een scala aan nieuwe telefoons uit.  Natuurlijk kunnen we het jaar niet afsluiten zonder ook nog een mooie video op te nemen, waarin alle toppers  nog eens voorbijkomen.  We bespreken alle positieve én negatieve aspecten van acht smartphones in volgorde van verschijning in de Benelux: de HTC One M9,  Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge, LG G4, OnePlus 2, Sony Xperia Z5, Moto X Style en de Nexus 6P  van Huawei als afsluiter.

Op zoek naar meer? Check dan onze toplijsten met  smartphones die in 2015 verschenen zijn in drie verschillende categorieën:  budget, midrange en high-end. Handige overzichten als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone voor 2016 en een bepaald budget te besteden hebt, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er momenteel te koop is op de telecommarkt.

Wat is volgens jou de  beste Android-smartphone van 2015? Laat het weten in de comments.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.