De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video: aan de slag met de Chromecast met Google TV (HD)

Wouter Nijsen
30 september 2022, 14:01
1 min leestijd
YouTube video player

De nieuwe Chromecast is goedkoper, maar kan (bijna) net zo veel als zijn duurdere broer. In deze video laten we het streamingapparaatje aan je zien.

Lees verder na de advertentie.

Kijk de Chromecast met Google TV (HD)-video

Google onthulde onlangs een gloednieuwe Chromecast. Het gaat om de Chromecast met Google TV (HD), die door zijn adviesprijs van 39,99 euro drie tientjes goedkoper is dan de ‘originele’ Chromecast met Google TV. Het streamingapparaatje is voornamelijk bedoeld voor gebruikers met oudere televisies.

Het belangrijkste verschil met de Chromecast met Google TV (uit 2020) is dat de nieuwe Chromecast in full-hd films en series kan streamen. Bij de oudere Chromecast kun je ook genieten van 4K-kwaliteit en is het beeld dus mooier en scherper. Maar, verder kan de HD-Chromecast eigenlijk alles wat de 4K-variant ook kan.

Chromecast met Google TV (HD) review: hoe bevalt de nieuwe Chromecast?

In de video hierboven laten we zien hoe de Chromecast HD werkt, welke verbeteringen zijn doorgevoerd en of (en wanneer) je de streamingdongle van Google in huis moet halen. Lees ook onze vergelijking tussen de Chromecast met Google TV (4K) en Chromecast, voor als je meer wil weten.

Vond je het een toffe video? Geef dan ook een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube-kanaal. We uploaden regelmatig een video, met bijvoorbeeld reviews van de nieuwste Android-smartphones of handige tips om meer uit je toestel te halen.

Binnenkort publiceren we op Android Planet de uitgebreide, geschreven review van de Chromecast met Google TV (HD). Houd de website dus in gaten, of neem een kijkje op onze social media-kanalen. Volg ons op InstagramTwitter en Facebook of download de gratis Android Planet-app.

Meer Android Planet-video’s:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu