De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: Samsung Galaxy Note 7 overleeft flinke droptest

Wouter Nijsen
17 augustus 2016, 16:35
1 min leestijd

De Samsung Galaxy Note 7 is de eerste smartphone met een beschermende laag Gorilla Glass 5, dat ervoor moet zorgen dat hij beter bestand is tegen vallen en krasjes. Een YouTuber nam de proef op de som en nam een droptest op.

Bekijk de Galaxy Note 7 droptest

Bij de release van een nieuw toptoestel verschijnen op het internet al snel video’s waarin de stevigheid aan de tand wordt gevoeld. Zo ook met de Galaxy Note 7, die in het filmpje hierboven meerdere keren op de grond wordt gegooid en het er in het algemeen goed vanaf brengt. De combinatie van metaal, glas en een laag Gorilla Glass 5 maakt dat de smartphone niet snel beschadigd.

De Galaxy Note 7 is al in verschillende landen beschikbaar, maar in Nederland moeten we nog even wachten. Op 9 september vindt de officiële release plaats, al is het al wel mogelijk om het toestel vooruit te bestellen. In de tabel hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor een Galaxy Note 7 met abonnement of de Galaxy Note 7 los op een rijtje gezet.

Het nieuwe Samsung-vlaggenschip is voorzien van een 5,7 inch-QHD-scherm, Exynos 8890-processor, 4GB RAM, 64GB aan uitbreidbare opslag en een flinke 3500 mAh-accu. Nieuw is de irisscanner, die het mogelijk maakt om de telefoon met je ogen te ontgrendelen, al is er ook een vlotte vingerafdrukscanner aanwezig. Meer weten? Check dan onze uitgebreide Galaxy Note 7 preview.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Note 7 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu