Galaxy S5 videoreview: nieuwe topper van Samsung

Gijs Ettes
30 april 2014, 11:55
1 min leestijd

De Galaxy S5 is Samsungs nieuwste vlaggenschip. In de Galaxy S5 videoreview bespreken we de voor- en nadelen van de smartphone. Voor de uitgebreide geschreven recensie kun je terecht op onze Galaxy S5 pagina.

Lees verder na de advertentie.

Conclusie Galaxy S5 review

De Samsung Galaxy S5 is een enorm veelzijdig toestel met een aantal fijne verbeteringen. Zo is het display helder en voorzien van betere kijkhoeken, is het design stof- en waterbestendig en de camera functioneler dan ooit. Ondanks dat het toestel grotendeels uit plastic bestaat, voelt het stevig en high-end aan. Daarbij hapert de smartphone nergens, zelfs niet als je veel apps, games en andere processen tegelijkertijd draait. Wat we in de praktijk echter het fijnste vinden is de opgeruimde interface. TouchWiz is nog steeds een kermis van kleuren, maar instellingen en apps rangschikken of de interface tweaken is zo gepiept. Twee features die minder lekker uit de verf komen, zijn de vingerafdrukscanner en hartslagmeter. Eerstgenoemde kun je weliswaar op veel verschillende manieren gebruiken, maar de scanner met één hand bedienen is vrijwel onmogelijk. De hartslagmeter is wat ons betreft een gimmick die weinig toevoegt aan de functionaliteit van de smartphone. Gelukkig onderscheidt het toestel zich met een uitstekende accuduur die dankzij de spaarstand flink is op te rekken.

De beste Galaxy S5 aanbiedingen

Wil je de Samsung Galaxy S5 kopen? Bekijk dan hieronder de meest actuele aanbiedingen van dit moment. Of vergelijk alle Samsung Galaxy S5 aanbiedingen van meer dan 16 webshops in onze Samsung Galaxy S5 vergelijker.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 219,95

Bekijken
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu