De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Video: Galaxy S6 Edge overleeft harde droptest

Redactie
30 maart 2015, 11:22
1 min leestijd

In een droptestvideo met de Galaxy S6 Edge wordt het nieuwe toestel van Samsung, dat vanaf 10 april in Nederland te koop is, flink op de proef gesteld.

Lees verder na de advertentie.

De  Galaxy S6 Edge droptest, die helaas in vrij slechte kwaliteit is opgenomen en gepubliceerd, verscheen op YouTube. Opvallend genoeg laat de video een ietwat andere droptest zien dan gebruikelijk: de dame in kwestie gooit de smartphone enkele keren flink tegen de grond, in tegenstelling tot het laten vallen vanaf verschillende hoogten. Laatstgenoemde is juist gebruikelijk in een normale droptest.

Wat denken jullie? In de video fake of echt?

Over de Galaxy S6 Edge

De Galaxy S6 Edge is de gebogen variant van Samsungs vlaggenschip voor 2015, waarbij beide schermranden  om de zijkant zijn gevouwen. Door die gebogen zijkanten heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld rss-feeds te lezen, snel contacten te bellen of te zien wie er belt. Ook voelt het swipen vanaf de gebogen zijkant naar binnen toe erg fijn. De smartphone heeft daarentegen wel een hoger prijskaartje dan zijn broertje.

Galaxy S6 Edge kopen

De Galaxy S6 Edge is al voor te bestellen in Nederland, waarna je het toestel op 10 april ontvangt. De smartphone is bij veel tweejarige abonnementen gratis te verkrijgen. Meer aanbiedingen voor een Galaxy S6 Edge met abonnement zijn in onze prijsvergelijker te bekijken.

Laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu