De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Video: zo wordt de Samsung Galaxy S6 in elkaar gezet

Redactie
10 april 2015, 15:33
1 min leestijd

Samsung heeft een fraaie video uitgebracht waarin is te zien hoe een medewerker een Galaxy S6  (Edge) in elkaar schroeft. En hoewel het in het massaproductieproces niet precies hetzelfde gaat, biedt de video een interessant kijk in de assemblage van de populaire smartphone.

Lees verder na de advertentie.

De video betreft een zogeheten ‘Inboxing’, wat logischerwijs een knipoog is naar de populariteit van Unboxing-video’s, waarbij mensen een verpakking van een nieuwe gadget openen om vervolgens de gadget te laten zien. Aan een zeer hip bureau zit een Samsung-medewerker die met veel precisie en rust de onderdelen van de Galaxy S6 Edge in elkaar schroeft.

Video over de  Galaxy S6 productie

galaxys6-assemblage2

De video laat de Galaxy S6 productie vanuit een andere kant zien. Normaliter worden smartphones aan de lopende band in elkaar gezet in fabrieken die niet altijd even arbeidsvriendelijk zijn. Wat de video wel toont, is hoe ingenieus het nieuwe vlaggenschip van Samsung is ontworpen. Hoe elk onderdeel precies in de ander past, en hoe nauwkeurig dat proces moet gaan.

Daarnaast is het leuk om alle verschillende onderdelen te zien; de accu, cameralens en de spoel voor het draadloos opladen tot de simkaart-tray. Over het design waren we dan bij Android Planet ook zeer te spreken, zoals je kunt lezen in onze uitgebreide Galaxy S6 review.

Galaxy S6 kopen

Ben je op zoek naar een Galaxy S6 of S6 Edge? Android Planet heeft hieronder de beste aanbiedingen voor de Galaxy S6 met abonnement en Galaxy S6 Edge met abonnement voor je op een rijtje gezet. De smartphone is vanaf 10 april in Nederland te koop.

Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,-

Bekijken

Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 418,40

Bekijken

Laatste nieuws over de Galaxy S6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu