Samsung heeft drie officiële video’s van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge uitgebracht, waarin het Zuid-Koreaanse bedrijf dieper ingaat op de hardware, het design en de camera van beide smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In de bovenste video vertelt Samsung over de hardware die ze hebben gebruikt voor beide toestellen; waarom ze sommige keuzes hebben gemaakt en waarom deze hardware juist geschikt is voor het nieuwe vlaggenschip voor 2015.

Galaxy S6 video’s

De andere twee video’s belichten het design en de camera van beide smartphones. Vooral de Galaxy S6 video over het design van de smartphone is een aanrader. De Galaxy S6 is de eerste Galaxy S-smartphone met een compleet nieuw design, zonder gebruik van plastic. Voor het nieuwe toestel heeft Samsung metaal en glas gebruikt.

Samsung over het design van de smartphones

https://www.youtube.com/watch?v=LgeU-GjHMOk

Samsung over de camera  van de smartphones

https://www.youtube.com/watch?v=R7GSauEZ3pI

Voorverkoop Samsung Galaxy S6 en S6 Edge is gestart

Wil jij als eerste de Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge bemachtigen? Dat kan nu, want bij de meeste shops en providers is de voorverkoop van start gegaan. Bekijk hieronder de beste deals.

Voorverkoop Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6
9,0
Welke Samsung Galaxy S6 wil je?
Selecteer:
32GB
64GB
Sim only nodig?

Voorverkoop Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge
8,0
Welke Samsung Galaxy S6 Edge wil je?
Selecteer:
32GB
64GB
Sim only nodig?

Laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.