Video: Android Planet bespreekt de Samsung Galaxy S8

Thomas Haenen
30 maart 2017, 16:30
2 min leestijd

Gisteren werd de Samsung Galaxy S8 eindelijk officieel aangekondigd. In een speciale livestream besprak het team van Android Planet de vele verbeteringen die je te wachten staan. Gemist? Zó kun je het terugkijken.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Galaxy S8 preview video

Enkele dagen voor de aankondiging mochten wij alvast met de Samsung Galaxy S8 aan de slag. Onze bevindingen kun je natuurlijk lezen in de Galaxy S8 preview, maar je kunt ze ook beluisteren. Terwijl het toestel gisteren werd aangekondigd, kon je op Facebook terecht voor een livestream met onze eerste indruk.

Heb je de stream gemist? Via bovenstaande video kun je alles terugkijken. Let op: de video begint na 3 minuten, dus je moet zelf even doorspoelen. In een klein kwartiertje praten Lars en Thomas je bij over het voorkantvullende scherm van de Galaxy S8, de verbeterde hardware en de virtuele assistent Bixby.

Samsung Galaxy S8 preview video

Meer weten? Volgende maand vind je een uitgebreide Galaxy S8 review op Android Planet, waarin we het definitieve oordeel over de smartphone vellen. Daarin zullen we ook de iets grotere, maar nagenoeg identieke Samsung Galaxy S8 Plus bespreken.

Meer over de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is voorzien van een fors 5,8 inch-scherm dat doorloopt in de randen. Slechts aan de boven- en onderkant is een kleine rand te vinden. Daardoor heeft Samsung een groot scherm in een relatief compacte behuizing weten te proppen. Ook nieuw is Bixby, een virtuele assistent die objecten op foto’s kan herkennen en het mogelijk maakt om verschillende apps met je stem te besturen.

Pas vanaf 28 april ligt het toestel in de winkels, maar je kunt nu al een Galaxy S8 pre-order plaatsen. Vroege bestellers krijgen hem namelijk al op 20 april thuisbezorgd. Deze aanbieding geldt óók voor een losse Galaxy S8. Het toestel heeft een adviesprijs van 799 euro. Voor de grotere variant betaal je 899 euro, maar check voor de zekerheid ook onze Galaxy S8 Plus aanbiedingen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu