De Gear Fit is de nieuwste wearable van Samsung. Maakt de sportarmband met hartslagmeter de verwachtingen waar? Kom erachter in deze Gear Fit videoreview en in onze geschreven recensie van het accessoire.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Conclusie Gear Fit review

De Gear Fit kent diverse handige snufjes – waaronder de mogelijkheid om het weer te tonen en je smartphone terug te vinden – maar scoort als sportaccessoire ondermaats. Voor belangrijke functies heb je nog steeds je smartphone nodig en met de data die de sportband wel zelf bijhoudt, wordt te weinig gedaan. Het is enerzijds niet echt een goede sportarmband en anderzijds niet functioneel genoeg om als smartwatch te dienen. Het scherm van de Gear Fit is zijn grootste troef, maar voor minder geld zijn betere alternatieven beschikbaar.

Samsung Gear Fit Prijzen

Over de Samsung Gear Fit prijs bedraagt 199 euro als je de sportarmband los aanschaft. Maar in de Samsung E Store is hij nu verkrijgbaar voor 149 euro. In combinatie met sommige abonnementen krijg je de Gear Fit gratis.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.