De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Video van de week: je Google-account (en apparaten) beheren doe je zo

Wouter Nijsen
27 november 2020, 14:03
1 min leestijd

Als je een heleboel apparaten hebt en ook telkens met je Google-account inlogt, ben je misschien het overzicht kwijt van waar dit account allemaal op staat. In de video van de week laten we zien hoe je jouw Google-account beheert.

Lees verder na de advertentie.

Video van de week: Google-account beheren

Als je veel apparaten hebt en bijvoorbeeld regelmatig wisselt van smartphone, dan kan het zijn dat je Google-account op allerlei toestellen gekoppeld is. Om te voorkomen dat je het overzicht verliest, heeft Google een handige pagina om je account te beheren. Daar zie je precies alle apparaten die de 28 dagen tot je Google-account hebben gehad.

Tip: beheer de apparaten die toegang hebben tot je Google-account

Hier zie je op welke apparaten je bent ingelogd, vanaf welke locatie en met welke browser. De pagina is ook erg handig om te checken of er geen verdachte activiteiten hebben plaatsgevonden. Hoe het precies werkt, vertellen we in onze nieuwste videotip hierboven.

Volg Android Planet op YouTube

Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op YouTube. Soms geven we een tip om meer uit je smartphone te halen, zoals dit keer, maar andere keren voelen we bijvoorbeeld nieuwe Android-producten aan de tand. Zo hebben we onlangs de nieuwe Chromecast met Google TV getest en gingen we aan de slag met de OnePlus Nord N10 5G en OnePlus 8T.

Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet onze video’s ook niet een duimpje omhoog te geven; daarmee help je ons namelijk enorm. Dank voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu