AndroidPlanet heeft de tweede versie de Google Glass, de draagbare augmented reality bril van Google Project Glass, getest. Een maand lang heeft Daniël Verlaan de slimme bril van Google in Nederland gebruikt. Check zijn bevindingen in de Google Glass videoreview!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Conclusie Google Glass review

Nee, voor een Google Glass release is het nu nog te vroeg. Er kleven nog te veel nadelen aan de bril en Google Glass-dragers moeten nog met te veel rekening houden: van regendruppels die de Google Glass op hol laten slaan en de belabberde batterijduur tot de fragiliteit van het montuur, die bij alledaags gebruik totaal niet praktisch zijn. Ook is de functionaliteit in Nederland door de Engelse spraakbesturing beperkt. Eerst zal Google Now volledig in het Nederlands beschikbaar moeten zijn voordat Google Glass écht in Nederland kan worden uitgebracht. En dat zal nog een enkele jaren duren.

Lees het laatste nieuws over Google Glass

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.