We zijn in Nederland nog maar net gewend aan de Google Home, of er komt al een nieuw model aan. De Google Home Hub heeft een scherm en dat voegt allemaal handige nieuwe features toe. Welke? Dat zie je in onze Google Home Hub videoreview.

Check onze Google Home Hub videoreview

De Google Home Hub heeft een opmerkelijk ontwerp: op het eerste gezicht is het een speaker met een tabletscherm erop geplakt. Toch raak je al snel aan het slimme apparaat gewend. Je kunt er muziek op luisteren, het laatste nieuws op checken en recepten laten voorlezen. Daardoor verdient de Home Hub al snel een vast, prominent plekje in huis.

Eigenlijk is de Google Home Hub nog niet in Nederland te koop, maar wij konden niet wachten. Daarom haalden we de speaker al in huis. In bovenstaande video tonen we je de tofste features en handige opties. Is de Home Hub de moeite van het importeren waard, of kan het geen kwaad om te wachten tot de Nederlandse release?

google home hub videoreview

Wil je meer weten, lees dan ook onze eerste indruk van de Google Home Hub. “Van het vriendelijke ontwerp tot de overzichtelijke interface: alles oogt uitnodigend. Voor recepten, muziek en nieuwsvideo’s is het nu al een uitstekende gadget.”

“Verder is het nog even aftasten: net als de meeste nieuwe smart home-apparaten is het nu zowel aan consumenten als ontwikkelaars om te ontdekken welke functies er handig zijn op een Home Hub,” zo schrijven we. Binnenkort kun je een uitgebreide review verwachten.

Google Home Hub in Nederland?

Via een kleine omweg kun je de Google Home Hub ook in Nederland kopen en gebruiken. Het apparaat kun je namelijk relatief makkelijk importeren uit het Verenigd Koninkrijk. De Nederlandse Google Assistent werkt er nog niet op, dus je moet er wel Engels tegen praten. Wanneer de Home Hub officieel in Nederland verschijnt is nog onbekend, maar wij verwachten ergens in de loop van 2019.

→ Lees verder: zo kun je de Google Home Hub kopen in Nederland

Op het YouTube-kanaal van Android Planet vind je reviews van de nieuwste smartphones, tips voor je toestel en verslag van alle grote evenementen. Abonneer je nu op, en blijf op de hoogte van onze video’s.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.