Alle aankondigingen van Google I/O 2015 in 10 minuten (video)

Gijs Ettes
29 mei 2015, 10:33
1 min leestijd

In een bijna tweeënhalf uur durende keynote presenteerde Google gisteren onder meer Android M, de nieuwe fotodienst Google Photos, een grote update voor Android Wear en Google Now on Tap. Een samenvatting in videovorm!

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Google I/O 2015 video

Techsite The Verge heeft een mooie samenvatting van de keynote tijdens Google I/O 2015 gemaakt, voor wie geen zin heeft om deze in zijn geheel te bekijken. Alle highlights van gisteravond komen aan bod, zoals de grote en kleine verbeteringen die Android M introduceert en wat we precies mogen verwachten van Android Pay en Brillo, Google’s nieuwe platform voor het ‘Internet of Things’.

google photos google i/o 2015 video

Google kondigde daarnaast een nieuwe versie van vr-bril Cardboard aan die werkt met grotere smartphones en compatibel is met iOS. Ook onthulde de zoekgigant betere offline mogelijkheden voor Google Maps, een nieuwe categorie in Google Play die familievriendelijke content beter vindbaar maakt en natuurlijk de slimmere fotodienst Google Foto’s. Deze fotodienst, die je ongelimiteerd foto’s en video’s laat uploaden, maakt het gemakkelijker om foto’s te organiseren.

Tot slot  wordt de virtuele assistent in Android slimmer met Now on Tap, een functie die analyseert wat op je scherm gebeurt en deze context gebruikt om op het juiste moment relevante informatie en antwoorden op vragen te tonen.

Lees meer over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu