Google zet 168 Google I/O videosessies in handige afspeellijst

Lars Paymans
27 mei 2016, 10:05
1 min leestijd

Hoewel Google de grootste aankondigingen van Google I/O tijdens de openings-keynote doet, zijn ook de dagen erna gevuld met interessante presentaties. De meeste van deze ontwikkelaars-sessies zijn nu terug te kijken in een handige afspeellijst.

Lees verder na de advertentie.

Google I/O 2016 presentaties terugkijken

Als je dit weekend niks te doen hebt, staan er maar liefst 168 filmpjes tot je beschikking van Google I/O 2016. Ook kun je een samenvatting van de conferentie bekijken in een twee minuten durende Highlights-video.

Google-IO-2016

De volledige keynote waarmee Google I/O 2016 werd afgetrapt is al langer te zien, maar is voor het gemak ook aan deze afspeellijst toegevoegd. Volgens Google zijn er tijdens I/O meer dan zevenduizend ontwikkelaars `in de achtertuin` van het bedrijf langsgekomen, om meer dan tweehonderd verschillende presentaties, demonstraties en feesten bij te wonen.

Google I/O 2016 presentaties terugkijken kan heel vermakelijk zijn, omdat er uiteenlopende onderwerpen besproken worden. Leer meer over Android Pay, wat doet Android om toegankelijkheid te verbeteren, hoe val je als app op in de Google Play Store en wat is Google van plan met Android Auto?

Bekijk hier de volledige afspeellijst met Google I/O 2016 presentaties.

Als je geen tijd hebt om al die video`s te bekijken, kun je natuurlijk ook op Android Planet terecht voor geschreven samenvattingen van de belangrijke aankondigingen van Google I/O 2016. In onze Google I/O roundup staat dit nieuws handig voor je op een rijtje.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu