De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Google I/O 2016 terugkijken: beleef de volledige keynote opnieuw

Lars Paymans
19 mei 2016, 16:59
1 min leestijd

De Google I/O keynote ligt inmiddels alweer een dag achter ons, maar dat betekent niet dat we al klaar zijn met nagenieten. Heb je de presentatie gisteren gemist of wil je hem gewoon nog een keer zien, dan kun je hem hier in zijn volledigheid bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Google I/O 2016 terugkijken

Google I/O is gisteren pas net begonnen, maar als je geen ontwikkelaar bent is de jaarlijkse keynote het belangrijkste moment. Hier worden ook dit jaar weer nieuwe apps, accessoires en nieuwe Android-versies onthuld.

Google I/O presentatie

In een tijdsbestek van twee uur laten verschillende medewerkers van Google zien wat de plannen van het bedrijf voor de nabije en minder nabije toekomst zijn. Zo kregen we met Allo en Duo twee interessante nieuwe chat-apps te zien, zijn Google Home en Google Assistant klaar voor een plekje in je huiskamer en blijkt met Daydream maar weer eens hoe belangrijk virtual reality ook voor Android gaat worden.

Alle aankondigingen van Google I/O 2016 hebben we in een overzichtelijke round-up al voor je op een rijtje gezet. De video is dan ook een leuke extra om alle aankondigingen nog eens mee te maken, al is het wel een lange zit als je de keynote in zijn volledigheid wilt zien. Kleine tip: de presentatie begint in de video op het tijdstip 8:59. Wij hebben ons door het hoge tempo en de nodige interessante aankondigingen in ieder geval niet verveeld. En zeg nu zelf, `s avonds is er tegenwoordig toch weinig leuks meer op tv te zien toch?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu