De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Video: Googles I/O 2018-keynote samengevat in 10 minuten

Thomas Haenen
9 mei 2018, 8:23
1 min leestijd

Heb je de opening van Google I/O gemist, of was het evenement van twee uur een iets te lange zit voor je? Geen probleem, want het zoekbedrijf heeft een samenvatting van slechts tien minuten voor je gemaakt.

Google I/O video samenvatting

Op Google I/O pakte het bedrijf flink uit met updates, verbeteringen en nieuwe features voor bijna al zijn populaire diensten. Van Android P tot Google Maps en Google Assistant: vrijwel alles wordt de komende maanden voorzien van verbeteringen.

Het tempo tijdens de presentatie lag al hoog, maar in bovenstaande video wordt de keynote van twee uur teruggebracht tot tien minuten. Met een haast duizelingwekkende snelheid komen de aankondigingen voorbij. Ontdek bijvoorbeeld hoe Google Maps je straks helpt om nieuwe restaurants in de buurt ontdekken, of hoe Google Assistant een telefoongesprek voor je kan voeren.

https://www.youtube.com/watch?v=7snqbxn1Gus

Lees ook onze Google I/O samenvatting

Duik je liever wat dieper in al het nieuws, dan kun je op Android Planet terecht voor uitgebreide samenvattingen van al het nieuws. In onze round-up hebben we alle aankondigingen verzameld, zodat je precies weet wat je dit jaar allemaal kunt verwachten. En heb je nog wat tijd over, dan kun je natuurlijk ook de volledige keynote terugkijken via bovenstaande video.

Round-up: alle aankondigingen op Google I/O 2018

Google I/O duurt nog de hele week, maar alle grote aankondigingen worden doorgaans op de eerste dag gedaan. De rest van de week is vooral gericht op ontwikkelaars. Google legt uit hoe het alle nieuwe features precies gebouwd heeft, en hoe ontwikkelaars deze in hun eigen apps kunnen integreren.

Het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu