Video: Google Maps traag? Met deze oplossingen ben je weer snel onderweg

Colin Baak
29 oktober 2021, 13:03
2 min leestijd
YouTube video player

Navigeer je regelmatig met Google Maps, maar is de app traag op jouw toestel? In de video van deze week geven we enkele oplossingen om je weer snel op weg te helpen.

Lees verder na de advertentie.

Video: Google Maps traag? Dit kun je eraan doen

Navigeren naar het werk, een dagje weg of vakantie: Google Maps wordt wereldwijd door honderden miljoenen mensen gebruikt als navigatie-app. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat ‘ie niet helemaal vlekkeloos werkt. Herken jij de problemen dat Maps na verloop van tijd traag wordt en langzamer aanvoelt?

Gelukkig zijn er meerdere manieren om te proberen om dat op te lossen. In onderstaande video neemt Wouter je daarom mee langs verschillende oplossingen. Alles nog eens rustig nalezen, check dan: Google Maps traag op je Android-telefoon? Deze 3 dingen kun je proberen.

Google Maps traag op je smartphone? Dankzij deze oplossingen ga je weer snel onderweg

Meer over Google Maps

Op Android Planet publiceren we regelmatig over Google Maps. Vaak gaat het dan om nieuwe functies of tipjes voor de navigatie-software. Zo verscheen er in mei van dit jaar nog een grote update en hebben we eerder ook Google Maps-alternatieven besproken.

Het is ook makkelijk om eten te laten bezorgen via Maps. Weet je trouwens ook al hoe je de snelheidsmeter inschakelt? Zo voorkom je dat je te hard rijdt en dus een boete krijgt.

Google Maps: Navigatie en OV

Google LLC

Gratis via Google Play

Check het YouTube-kanaal van Android Planet

We publiceren elke week een gloednieuwe video op het YouTube-kanaal van Android Planet. Je vindt daar handige tipvideo’s zoals deze, maar natuurlijk nog veel meer. Zo maken we regelmatig videoreviews van de nieuwste toestellen en apparatuur. Tot slot bespreken we ook vaak grotere thema’s zoals Android Auto of 5G, vind je er video’s over de beste toestellen op dat moment en allerlei leuke video’s met weetjes over apps, smartphones of andere hardware.

Wil jij dat we aandacht besteden aan een specifiek onderwerp of heb jij een idee voor een toffe video? Stuur ons dan even een mailtje via redactie@androidplanet.nl of via de reacties onder dit artikel. Abonneer je uiteraard ook op YouTube-kanaal en vergeet het belletje niet aan te zetten. Zo krijg je elke week een notificatie als de nieuwe video online staat.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu