Android 5.0 Lollipop op HTC One M8 te zien in video

Lollipop verschijnt spoedig voor de One M8, zo heeft HTC al eerder gemeld. In een video is alvast te zien hoe Android 5.0.1 op de smartphone draait.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De HTC One M8 Lollipop-update werd verwacht op 3 januari, maar staat nu gepland voor eind januari of begin februari. Dit betekent echter niet dat jouw HTC One rond die tijd de nieuwe firmware ontvangt. Het is aannemelijk dat HTC de firmware langzaam uitrolt, wat veelal per land gaat. Het kan daarom dan nog een tijd duren voordat ook jouw toestel de update ontvangt.

HTC One M8 Lollipop video

In onderstaande HTC One M8 Lollipop video is de firmware in actie te zien, waarbij we vermoeden dat dit mogelijk één van de final builds is. Ofwel: de software die HTC One M8-bezitters gaan ontvangen.

https://www.youtube.com/watch?v=RfdOleTXqEU

HTC One M8 kopen

Op dit moment kun de HTC One kopen in combinatie met een abonnement via onderstaande aanbieders, maar ook  los voor circa 505 euro. In combinatie met een abonnement is in veel gevallen de HTC One M8 gratis. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

HTC One M8
9,0

Laatste HTC One M8-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.